İnşaat Mühendislerine Statik Betonarme Hesap Dizayn Programı Anlatıldı

0
246

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, inşaat sektörünün daha kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla düzenlediği toplantılarına bir yenisini daha ekledi.

Bu kapsamda, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, sağlam iskele, sağlam temel, sağlam konutlar yapılabilmesi ile ilgili ‘STA4 CAD Statik Betonarme Hesap Dizayn Programı’ konusunda bir seminer düzenlendi.

Seminere konuşmacı olarak İnşaat Yüksek Mühendisi Süha Sarıakçalı katıldı. Sarıakçalı, ‘STA4 CAD Statik Betonarme Hesap Dizayn Programı’ ile ilgili son gelişmeleri sine vizyon destekli olarak katılımcılara anlattı.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği üyeleri ile mesleğe yeni başlayan genç inşaat mühendislerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde kısa bir açılış konuşması yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz; “Bizler Oda olarak inşaat sektöründeki tüm yenilikleri hızlı bir şekilde üyelerimizle paylaşıyoruz. Bu günde inşaat sektöründe çok önemli bir yer teşkil eden STA4 CAD Statik Betonarme Hesap Dizayn programı ile ilgili son gelişmeler hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Sağlam temel, sağlam betonarmeler ve yeni binalarla insanlarımızın daha güvenli konutlara sahip olacaklarına inanıyorum” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here