İltenay ve Erol Mutluluğa Yelken Açtı!

0
556

iltenay-erol1İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli’nin, yeğeni Erol Terbiyeli, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Düğün Töreni ile dünya evine girdi. Terbiyeli Ailesi, bir yeğen evlendirmenin daha mutluluğunu doyasıya yaşadı.

iltenay-erol2

Gazetemiz Sahibi Rızkullah Terbiyeli’nin muhasebeci kardeşi, bir dönem Gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğünü de yapmış olan Yusuf Terbiyeli ile merhum eşi Celile Terbiyeli’nin yakışıklı oğulları Erol, Adana’da yaşayan Deniz ve Mustafa Tanrıverdi çiftinin dünya güzeli kızları İltenay ile hayatını birleştirdi.

iltenay-erol3

Geçtiğimiz hafta sonu Casmin Otel’de gerçekleştirilen muhteşem düğünle bir ömür boyu mutluluğa ‘Birlikte Evet’ diyen İltenay ve Erol çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu. Gece boyunca yüzlerinden gülümseme eksik olmayan genç çift masaları da tek-tek dolaşarak misafirlerine ‘Hoş Geldiniz’ dediler.

iltenay-erol4

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde eğlenen, pistten inmeyen çiçeği burnunda çiftin mutluluğuna davetliler de ortak oldu.

Bizlerde İskenderun Gazetesi ailesi olarak İltenay ve Erol çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Tanrıverdi ve Terbiyeli Ailelerini de tebrik ederiz.

iltenay-erol5

iltenay-erol6

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here