İlk Yarının Lideri Defne 2013

0
499

defnespor1Hatay Amatör Küme Süper Liginde Heyecan Dorukta

Hatay Amatör Küme Süper Liginde 11. hafta itibariyle, grupta tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Defne 2013 Spor Kulübü Odabaşı Gençlikspor ile yaptığı mücadelenin ardından ilk yarıyı 33 puan ile lider kapatarak takipçileriyle puan farkını da bir hayli arttırdı. En yakın takipçisine 9 puan fark atan Defne temsilcisi 11 maçın 11’ini de kazanarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde, hafta içinde oynanan ilk yarı maçları sonunda Reyhanlı Belediyespor ise 24 puanla grupta ikinci sırada yer aldı. 22 puanlı Kuruyerköyüspor ise 3. sırada bulunuyor. İlk yarı maçları sonunda İskenderun temsilcisi İskenderun Belediye Gençlikspor 23 puanla 3. sırada kendisine yer buldu. Diğer temsilcimiz İskenderunspor 1967 ise topladığı 21 puanla 5. sırada bulunuyor.

İlk yarının son maçlarında alınan sonuçlar şöyle; İskenderunspor 1967:2-İskenderun Belediye Gençlikspor:2, Defne 2013 Spor:6-Odabaşı Gençlikspor:0, Reyhanlı Belediyespor:3-Kuruyerköyüspor:1, Sümerspor:3- Gözcüler Belediyespor:2.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde ikinci yarı maçları ise 2 haftalık bir aranın ardından 9 Aralık’ta başlayacak. 9 Aralık’ta saat 14.00’te temsilcimiz İskenderun Belediye Gençlikspor, Reyhanlı İlçe Stadında Reyhanlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yine 14.00’te bir diğer temsilcimiz İskenderunspor 1967 de Çekmece Belde Stadında Hatay Sümerspor ile mücadele edecek.

İkinci yarının ilk haftasında, grubun diğer karşılaşmaları şöyle olacak; Odabaşı Gençlikspor (Hükmen Galip)-Defne Gençlikspor, Ardıçlı Stadında Ardıçlı Belediyespor-Kuruyer Köyüspor, Gözcüler Belde Stadında Gözcüler Belediyespor-Altınözü Belediye Gençlikspor, Nazım Koka Stadında Ekincispor-Defnespor 2013. Haber: İlyas TERBİYELİ

defnespor2

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here