İlk Puanların Peşinde!

0
60

Süper Ligde ve Trendyol 1’ci Ligde “Milli Maç” arası yaşanırken, TFF 2’ci ve 3’cü Ligde heyecan bu hafta sonu da devam edecek. 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, ligin ilk haftasında Aksaray Belediyespor’a mağlup olmuş, ikinci haftayı da BAY geçerek, ilk haftayı puansız kapatmıştı. Turuncu-Mavililer ilk puanlarına ulaşmak için bu hafta sonu Uşak deplasmanında zor bir mücadeleye girecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 3. hafta mücadeleleri heyecanlı maçlara sahne olacak. Gruptaki temsilcimiz Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor ilk puanlarına ulaşmak için Uşak deplasmanına çıkacak. Grupta 6 puanla lider olan GMG Kastamonuspor, Fethiyespor deplasmanında puan arayacak, ikinci sırada yer alan ve yine 6 puana sahip olan Düzcespor ise Amed Sportif Faaliyetler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yine topladığı 6 puanla üçüncü sırada kendisine yer bulan Somaspor da Etimesgut Belediyespor deplasmanında puan mücadelesine çıkacak.

Uşak’ta Galibiyet Mücadelesi Verecek

Teknik Direktör Ümit Bozkurt nezaretinde Uşakspor maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren temsilcimiz İskenderunspor, Uşak maçı hazırlıklarını TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim tesislerinde gerçekleştiriyor.

İlk iki haftayı puansız kapatan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, bu haftaki rakibi Uşakspor ile 10 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Uşak 1 Eylül Stadında karşılaşacak ve galibiyet mücadelesi vererek, ilk puanlarına ulaşmaya çalışacak.

Muhammed Demirci ile 2+1 Yıllık Sözleşme

Ligdeki maçlarının hazırlıklarını sürdüren İskenderunspor, bir yandan da transfer çalışmalarına da devam ediyor. Turuncu-Mavililer, son olarak Muhammed Demirci ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Demirci Tuzlaspor’da forma giyiyordu. Transfer ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, son olarak Tuzlaspor forması giyen orta saha oyuncusu Muhammed Demirci ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here