İlk Hedef Belirlendi: İkinci Lig!

0
97

ikem koleji basketbol2İKEM Koleji Spor Kulübü Kuruldu

Eğitimin Öncüsü Özel İKEM Kolejinin Spor Kulübü kuruldu. Basketbol branşındaki faaliyetlere katılacak olan kulübün büyük hedefleri olduğu kaydedildi. Oldukça iddialı olan İKEM Koleji Spor Kulübü, ilk olarak genç ve yıldız kızlar kategorisinde müsabakalarda yarışacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nun Resmi Kulübü olan İKEM Koleji Spor Kulübü öncelikle “genç kızlar” kategorisinde yarışacak. Hatay geneli yapılacak karşılaşmalar çift devreli lig usulü olacak ve ligi birinci bitiren takım Hatay’ı temsil etmek üzere Anadolu Şampiyonasına katılacak. İKEM Kolejinde öncelikli hedef Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi olarak belirlendi.

ikem koleji basketbol3

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Antrenör Hamit Duman; “İlklerin kurumu İKEM Koleji, yine bölgede fark yaratmaya çalışıyor. İskenderun’da basketbola ciddi katkı sağlayacak olan kulübün faaliyetleri kısa zamanda etkisini gösterecek. Genç kızlarda ilk maç İskenderun Belediyesi ile 16 Kasım Pazartesi Kapalı Spor Salonunda saat 18.00’de olacak. Kulüpleşme aşamasında desteklerini esirgemeyen kurucumuz Sayın Levent Hakkı Yılmaz, Kulüp Başkanımız Sayın Ömer Baysal başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here