“İlçemizi Hak Ettiği Yere Taşımak Görevimiz Olacaktır!”

0
99

necdet sökmen1Erzin CHP Belediye Başkan Aday Adayı Sökmen İddialı Konuştu

Cumhuriyet Halk Partili Necdet Sökmen 2014’de yapılacak yerel seçimlerde Erzin Belediye Başkan aday adaylığını açıklayarak; “Halka dayalı bir yönetim kurmak ve halk belediyeciliğini yaygınlaştırmak için belediye başkanlığı seçimlerine halkın adayı olarak adım attım” dedi.

Gelecek kuşaklara yaşanabilir sağlıklı yaşam alanları, çağdaş temiz bir Erzin bırakmak amacında olduğunu vurgulayan CHP’li Sökmen; “Oluşturacağımız halk meclisleri ve halk komiteleriyle Erzin’in sorunlarını Erzinliyle çözmek için çözümler üreteceğiz. Halkla el ele vererek halkın yönetim ve denetiminde Erzin’i bir numara yapacağız. Denizimiz, yaylalarımız, içme ve kaplıcalarımız ve ortasında narenciye üretim sahalarımızla, dünyada eşsiz bir coğrafya ve iklime sahip olan, ancak gerek tarih gerek turizm alanında sosyal olanak ve yatırımlardan geri kalan ilçemizi hak ettiği yere taşımak görevimiz olacaktır” diye konuştu.

Kömürlü termik santrallere halkı zehirletmeyeceklerini de ifade eden CHP Erzin Belediye Başkan aday adayı Sökmen; “Ürettiğimiz projelerle ve kuracağımız iş kollarıyla Erzin’de işsiz genç, umutsuz insan bırakmayacağız. Erzin’de bulunan hiç bir vatandaş diğerinden üstün tutulmayacak” dedi.

Vatandaştan aldıkları her kuruş vergiyi yine vatandaşa harcayıp, yetim ve kul hakkına kimsenin el uzatmasına izin vermeyeceklerini sözlerine ekleyen Sökmen; “Vatandaşın ana sütü gibi helal oylarını yine onlara helal ettirmek için çalışacağız. Daha güzel yarınlar ve daha gelişmiş, bir Erzin için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. Haber: Adil COŞKUNER-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here