İlçe Kütüphanesinden Kitap Okuma Etkinliği

0
160

kitap-okuma1İskenderun Halk Kütüphanesi, Anıt Alanında, kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinliğe İSTE Sivil Havacılık Yüksek Okulu, İskenderun Gençlik Merkezi ve Toplum Destekli Polislerde katkı sundu.

İskenderun Halk Kütüphanesi koordinesinde gerçekleşen kitap okuma etkinliği, dün sabah saatlerinde İskenderun Anıt alanı önünde gerçekleştirildi. Anıt Alanında toplanan İSTE öğrencileri, her koşulda insanların vakit ayırarak kitap okuyabileceklerini göstererek, halka örnek oldu.

Halk Kütüphanesi İlçe Müdürü Harika Leyla Yaman okumanın önemine vurgu yaparak; “2014 yılında da Sivil Havacılık Yüksekokulu, Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesi ile beraber bu etkinliği yaptık. Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor. Halk kütüphanelerinin daha çok kullanılmasını istiyoruz. Kütüphaneler, ücretsiz kitap okuma imkânı, çalışma ortamı sunuyor halka” dedi.

kitap-okuma2

Her yerde kitap okunabileceğini, İskenderun Halk Kütüphanesi, Gençlik Merkezi, Toplum Destekli Polisler ve öğrencilerle beraber halka gösterdiklerini vurgulayan İSTE Sivil Havacılık Yüksek Okulu Havacılık Yönetimi Bölüm Başkan Doç. Dr. Nuriye Güreş; “1. ve 2. örgün sosyal sorumluluk dersini alan öğrencilerimiz ile beraber kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak adına böyle bir etkinliğe imza attık. Hep beraber her yerde kitap okunabileceğini gösterdik” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here