İki Futbolcu Geldi, Uğur Akdemir ile Yollar Ayrıldı…

0
42

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor ara transfer çalışmalarında bir hayli hareketli saatler yaşıyor. Son olarak iki isimle anlaşan temsilcimizde takım kaptanlarından Uğur Akdemir ile de yolar ayrıldı.

Tecrübeli oyuncu Uğur Gençlerbirliği ile anlaşırken, Turuncu-Mavililer Bodrumspor’da forma giyen kanat ve forvet oyuncusu Süleyman Güneş ile 1.5 yıllık, Göztepe ve FC Dordrecht formaları giyen savunma oyuncusu Şefik Abalı ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Pazarspor Maçının Biletleri Satışa Sunuldu

Öte yandan, temsilcimizin Kırıkhan mesaisi de başlıyor. Turuncu-Mavili ekip bu hafta sonu mücadele edeceği Pazarspor’u Kırıkhan’da konuk edecek. Pazarspor maçının biletlerinin satışa sunulduğu belirtilirken; “İskenderunspor’umuzun TFF 2. Lig’in 21. haftasında Pazarspor ile karşılaşacağı müsabaka, 22 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Kırıkhan İlçe Stadında oynanacaktır. 30 lira olarak belirlenmiş olan Pazarspor müsabakasının biletleri ise İskenderunspor Store Mağazamızdan satışa sunulmuş olup maç günü ise stadyum gişelerinden satış yapılacaktır” açıklamasında bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here