İkem’li Öğrenciler, Köy Okuluna Oyuncak ve Kitap Gönderdi

0
395

İkem Koleji Okul Aile Birliği ve Almanca Zümresi tarafından gerçekleştirilen ‘İyilik Yap, çuvala at’ kampanyası kapsamında, öğrencilerin getirdikleri oyuncak ve kitaplar, Kurtbağı Köyü İlköğretim Okulundaki çocuklara ulaştırıldı.

Okul Müdiresi Emine Çirkin, Almanca Zümre Başkanı Ayşe Aral, Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Çaylı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyaret, Kurtbağı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ziyaret sırasında konuşan İkem Koleji Müdiresi Emine Çirkin, yapılan etkinliğin önemine vurgu yaparak; “Yeni bir yıla girdiğimiz şu günlerde paylaşmanın, sevgi ve kardeşliğin önemini bilen duyarlı velilerimize, öğrencilerimize, emeği geçen öğretmenlerimiz ve okul aile birliği üyelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplanan hediyeler Kurtbağı Köyü İlköğretim Okulundaki çocuklara takdim edildi. Hediyeleri alan çocukların sevinci de görülmeye değerdi.

İkem’de Öğrenen Okullar Projesi

Özel İkem Koleji’nde bu yıl faaliyete giren seramik atölyesi çocuklardan sonra velilerin de ilgi odağı oldu. Öğrenen Okullar Projesi kapsamında ve İkem Koleji Resim Öğretmeni Esra Salkın danışmanlığında başlatılan kurslarda Okul aile birliği üyelerinin yapmış olduğu seramik çalışmaları öğrenci ve velilerin beğenisini topladı. Yeni yılı karşılama etkinliği çerçevesinde açılan sergide velilere seramik kurslarının devam edeceği sözü verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here