İkem Öğretmeni Burak Yıldız’dan Üç Kitapşörler

0
298

ikem öğretmeni1İKEM Koleji Sınıf Öğretmenlerinden Burak Yıldız çocuklara yönelik 20 sayfalık Üç Kitapşörler eserinin ilkini kaleme dökerek çocukların beğenisine sundu. Üç Kitapşörler eserlerinin üç kitaptan oluşacağını belirten Yıldız, bunların ilki olan Okulum adlı eseri çocuk okuyucularına sunarak büyük ilgi gördü.

Kitabın Yazarı Burak Yıldız İlk Kitabı olan Okulum adlı eserinden giriş bölümünü anlattı. Yıldız ayrıca Üç Kitapşörler adlı eserini İKEM Koleji ve çevre okulların öğrencilerinin beğenisine sundu ve ilk kitabını öğrencilere imzalayarak hediye etti. Öğrencilerin neden kitap yazma gereksinimi duyduğunuz sorusuna, Burak Yıldız; “Öğrencilerimizin okumak için kendilerine hitap eden daha çok kitaba ihtiyacı var. Bizde bu ihtiyaca cevap vermek amaçlı yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde yanıt verdi.

ikem öğretmeni2

Yıldız, ‘Hayal Gücüm’ isimli ikinci kitabının hazır olduğu müjdesini de verdi. Yıldız ayrıca kendi projesi olan Çılgın Matematik zekâ oyununu da öğrencilerin beğenisine sunarak oyununu tanıttı.  Oyun hakkında bilgi veren Yıldız; “Öğrencilerin 2, 3. sınıflarda en çok çarpım tablosunu ezberlemekte ve doğal sayılarla yapılan işlemlerde pratik cevap vermekte zorlandıklarını gözlemledim. Buna çözüm olması için bu oyunla işi eğlenceli hale getirerek daha kolay öğrenmelerini sağladık” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here