İkem Koleji’nin Minik Yüzücüleri Hatay Şampiyonu Oldu

0
131

Hatay Okul Sporları 2017 Minikler Yüzme Müsabakaları, 25-26 Mayıs tarihlerinde İskenderun Kapalı Yüzme Havuzunda yapıldı. Hatay genelinden 8 okul ve yaklaşık 50 sporcunun mücadele ettiği yarışlara ailelerin ilgisi oldukça yoğun oldu.

İki gün süren müsabakalar sonucunda, Özel İkem Koleji Minikler Yüzme takımı, hem erkekler, hem de kızlarda Hatay Şampiyonluğuna uzandı. Geçen yıl da kızlar ve erkekler kategorisinde Hatay Şampiyonu olan Özel İkem Koleji Minikler Yüzme Takımı, yıl boyunca Beden Eğitimi ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu nezaretinde sürdükleri çalışmalarının da meyvelerini aldı.

Okul Kurucularından Levent Hakkı Yılmaz, elde edilen başarıyla ilgili; “Öğrencilerimizin üstün gayretlerinin karşılığını aldıklarını görmek bizleri mutluluk veriyor. Bir yıl boyunca yaşlarına bakmadan azimle müsabakalara hazırlandılar. Sporun her dalıyla ilgilenen bir kurum olmaktan gurur duyuyorum. Öğrencilerimi ve onları bu müsabakalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu’nu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here