İkem Koleji; Son 8 İçin Bir Engeli Daha Aştı

0
319

Özel İkem Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı, Okul Sporlarında Deplasmanlı Ligde Türkiye Şampiyonasına çıkmak için mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. İkemli Genç Kızlar Gaziantep Sanko Koleji ile yaptığı rövanş maçını da 32-67 kazandı.

Daha önce sahasında mağlup ettiği Gaziantep Sanko Koleji ile deplasmanda karşılaşan İkemli Genç Kızlar rakibini deplasmanda 32-67 yenerek ilk 8 takım hedefine bir adım daha yaklaştı. İkem Kolejliler, grubun son maçında kendi evinde Elazığ Spor Lisesi ile karşılaşacak.

Elde edilen galibiyet hakkında değerlendirme yapan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Tek devreli deplasmanlı lig sonunda grup birinci ve ikincileri bölgelerinde çapraz eşleşecekler. Üç maç üzerinden ikisini alan Türkiye’nin son sekiz takımını oluşturacak. Biz takım olarak emin adımlarla hedefimiz ilerliyoruz. Bu bölgenin favori takımı olarak gösteriliyoruz ve bizde kendimizden emin ve temkinli ilerliyoruz. İnşallah son sekize kalacağız” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here