İkem Koleji Öğrencileri Almanya’da

0
120

ikem koleji7İkem Koleji’nin, Almanca Zümresi tarafından uyguladığı sınav sonucu Robert BOSCH Vakfı destekli, Alman Konsolosluğu ve Goethe Enstitüsü işbirliği ile gerçekleşen öğrenci değişim projesinde, 11 öğrencisi ve proje sorumlularıyla 20-29 Eylül tarihlerinde Almanya’da bulunacaklar.

Türkiye’de 300 okul arasından seçilen ve 10 okul içerisinde yer alan İkem Koleji, “Ritim Duygusuyla Kültürlerarası Etkileşim Projesi” kapsamında Almanya’daki kardeş okulu olan KOBLENZ GOETHE- REALSCHULE PLUS ile ilk buluşmasını 07-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirmişti.

Yerel kalmanın, kurumların çevresine sınır çizdiğine ve evrensel farkındalığın kültürlerarası etkileşimle sağlanacağına inanan İkem Koleji, uyguladığı sınav sonucunda Robert BOSCH Vakfı destekli, Alman Konsolosluğu ve Goethe Enstitüsü işbirliği ile gerçekleşen öğrenci değişim projesine katılarak 11 öğrencisiyle KOBLENZ GOETHE-REALSCHULE PLUS okuluna gitti. KOBLENZ GOETHE-REALSCHULE PLUS okul müdürü, müdür yardımcısı ve proje koordinatörünün İkem Koleji’ne gelişlerinin ardından 20-29 Eylül 2014 tarihleri arasında İkem öğrencileri ve proje sorumlularıyla Almanya’ya giderek karşılıklı öğrenci ziyareti gerçekleştirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here