İkem Koleji Galibiyetlere Doymuyor!

0
70

ikem koleji17Anadolu Şampiyonası Grup Elemelerine Bir Adım Daha Yaklaştılar

İKEM Koleji Spor Kulübü, Basketbol Genç Kızlar Kategorisinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni uzatmalarda 85-84 yenerek finale yükseldi. Pazartesi günü Antakya’da yapılan karşılaşmanın normal süresi 76-76 berabere bitti. İskenderun temsilcisi, uzatma dakikalarında 85-84’lük skorla galip gelmeyi başararak finale yükseldi.

İKEM Koleji Genç Kızlar Basketbol takımı, 5 Ocak 2016 Salı günü saat 18.00’de İskenderun’da Antakya Güney Spor Kulübüyle final karşılaşmasına çıkacak. İkem’li genç kızların hedefi final maçını da kazanarak şampiyon olmak. Finalde kazanarak birinciliği elde edecek olan takım, Anadolu Şampiyonası grup elemelerine gitmeye hak kazanacak.

ikem koleji19

Elde edilen başarıyla ilgili konuşan Antrenör Hamit Duman; “Çok çalışıyoruz, çok çaba gösteriyoruz, şampiyonluğu hak ediyoruz. İnşallah sonuna kadar mücadele edip gülen taraf biz olacağız” dedi.

Galibiyet sonrası İKEM Koleji Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törende sporcular ilgi odağıydı. Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende öğrenciler madalyaları ile birlikte sahnede yerlerini aldı. Törende konuşan Okul Müdürü Galip Şener; “Bu başarınız ilk değil, biliyorum son da olmayacak. İKEM Koleji olarak her zaman arkanızda durmaya devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum” diyerek, sporculara moral verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here