İkem Koleji Başarıya Doymuyor!

0
238

ikem koleji15İkem’li krosçu genç kızlar, İskenderun ilçe birinciliğinin ardından, Serinyol ilçesinde yapılan “Hatay Genç Kızlar Kros Şampiyonası”nda yine zorlu rakiplerini geride bırakarak “Hatay’ın Şampiyonu” oldular.

2015-2016 eğitim-öğretim sezonu okullar arası müsabakalar tüm hızıyla sürerken geçtiğimiz günlerde yapılan “Cumhuriyet Kupası Kros Müsabakaları”nda İKEM Koleji Genç Kız Takımı, hem bireysel hem de takım birinciliğini alarak İskenderun ilçe birincisi olmuştu. İkem’li krosçu genç kızlar, 3 Aralık 2015 tarihinde Serinyol ilçesinde yapılan “Hatay Genç Kızlar Kros Şampiyonası”nda da zorlu rakiplerini geride bırakarak “Hatay’ın Şampiyonu” unvanını alıp Türkiye Şampiyonası grup elemelerine katılmaya hak kazandılar.

ikem koleji16

Uzun yıllar bu başarıyı ellerinde tutan Kırıkhan ve Samandağ ilçelerini geride bırakan İKEM Koleji büyük bir başarıya imza attı. Hatay’ı ve İskenderun’u il dışında temsil etmeye de hak kazanan İKEM Koleji Takımı Antrenöre, Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Hamit Duman; “Hiçbir başarı tesadüf olmuyor. Çok çalışacaksın, planlı çalışacaksın ve yaptığın işe inanacaksın. İşte başarı böyle gelir. Kızlarımı kutluyor, başta okul kurucumuz Sayın Levent Hakkı Yılmaz olmak üzere müdürlerim ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here