İGEV’in Geleneksel ‘Eğitime Destek’ Gecesi Muhteşemdi

0
61

Haluk Levent Şarkılarını ‘Eğitime Destek’ İçin Söyledi

İskenderun Güney Eğitim Vakfının geleneksel hale getirdiği eğiteme destek gecesinde Haluk Levent rüzgârı esti. Vakfın 25. kuruluş yılının da kutlandığı, eğitime destek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe oldukça yoğun bir katılım gerçekleşti.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV)’nın organizasyonu ile kentimize gelen ünlü sanatçı sevenleriyle buluştu. Binlerce İskenderunlu  hayranının alanı doldurduğu gecede Haluk Levent seslendirdiği şarkılarına eşlik edilmesini istedi.

İş ve siyaset dünyası ile sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile gerçekleştirilen, CRT Metal, Filmar, Şampiyon Filtre ve Onfil Filtre’nin sponsor olduğu Haluk Levent konseri, Besime Mare’de gerçekleştirildi.

Konser öncesinde katılımcılara Güney Eğitim Vakfı’nın faaliyetleri hakkında açıklama yapan dönem Başkanı Mithat Barutçu; “İGEV kurulduğu günden bu yana gençlerin karanlığını aydınlığa çevirmek için çaba harcadı. Gönüllü bağışçılarımızın destekleriyle ciddi sayıda öğrencilerimize burs verdik ve vermeye devam ediyoruz” dedi.

Açıklamalar sonrasında Anadolu Rock müziğinin ünlü ismi Haluk Levent sahne alarak, hayranlarına ve katılımcılara bir birinden güzel eserlerini söyledi. Unutulmaz eserlerinin yanı sıra türküler de seslenen Eğitim Gönüllüsü Haluk Levent, gecede hazır bulunanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Geliri öğrencilere burs olarak aktarılacak olan konserde bütün gece masaların arasında dolaşan Haluk Levent, vakfa yardım amacıyla gönüllü olarak yardım talebinde de bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here