İGC Yönetiminden Kutlama Ziyaretleri

0
205

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, geçtiğimiz günlerde olağan kongrelerini gerçekleştiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirirken, Polis haftası nedeni ile İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı da ziyaret ettiler.

Günün ilk ziyaretini İTSO’ya gerçekleştiren İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimi, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Gassan Kuran, Yusuf Yılmaz, Raşit Özyurt ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez tarafından karşılandı.

 

İGC Başkanı Veysel Cıncık, Yeni yönetime başarılar dileyerek; “Geçmiş dönemde yaşanan kısır çekişmelerin artık bittiğine inanıyoruz. Bundan sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası şehrin ekonomik yönden kalkınması, tanıtılması açısından özverili bir çalışma içerisine girmelerini umut gediyoruz. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ve Basın mensupları olarak İTSO’nun tüm çalışmalarının yanındayız. İTSO’nun ve kentin çıkarları doğrultusunda el birliği ile hareket edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizler, İGC yönetimi ve basın mensupları olarak tekrar yeni yönetime başarılar diliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da; “İskenderun ekonomisine yön veren,  bölgenin en önemli sivil toplum kuruluşu olan ve İskenderun’u hakkıyla temsil eden Meclisimiz yapılan demokratik bir seçimin ardından yeni yönetimini de belirlendi. İTSO olarak bölge ekonomisine değer katacak önemli projelerde yer alacağız. Bu projelerde ve İTSO’nun faaliyetlerinde her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen İGC yönetimine ve basın çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

“Gazetecilerden Destek Bekliyoruz”

İGC Yönetimi, daha sonra Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesine ziyarette bulundular. İGC Yönetimini Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati, Özhan Akgünlü, Atilla  Demirkent ve Genel Sekreter Ahmet Temel Süerdem karşıladı.

Ziyaret sırasında İskenderun’un denizcilik sektöründe gelişmesi için yapılması gereken çalışmalar, deniz temizliği ve sektörün sorunları konuşuldu. Gazeteciler bu konularda İSTE’nin de içinde olduğu platform ile araştırmaların yapılmasını, panellerin düzenlenmesini ve çalışmalar ile ilgili halkın bilgilendirilmesini önerdiler.

 

Başkan Kemal Kutlu, kutlama ziyareti için İGC Başkanı Veysel Cınıck ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek; “18 yıl sonra göreve gelen yeni yönetim olarak gayretli bir çalışma içinde olacağız. Bunun için gazetecilerden destek bekliyoruz ve önerileri mutlaka dikkate alacağız” diye konuştu.

Emniyet Müdürünü Ziyaret

İGC Yönetimi son olarak Polis Haftası nedeni ile İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı ziyaret etti. İGC Başkanı Veysel Cıncık, fedakar ve gayretli çalışmaları nedeni ile Emniyet camiası adına Balcı’yı kutladı. Emniyet Müdürü Zeki Balcı da ziyaretten memnun olduğunu belirterek teşekkür etti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)