İGC Yeni Yönetimine Ziyaretler Sürüyor

0
290

igc ziyaret9İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni göreve gelen yönetimine kutlama ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında, İGC yeni yönetiminin dünkü konukları, MHP İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri, Arsuz İşadamları Derneği ile Zabıta Müdürü oldu.

İGC’ye ilk ziyaret MHP tarafından yapıldı. İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belediye Meclis Üyeleri  ve MHP Milletvekili Adayı İbrahim Gül, cemiyeti ziyaret ederek yeni yönetimi hayırladılar. MHP İlçe Başkanı Bozkurt konuşmasında, basın mensuplarının en büyük yardımcıları ve halka ulaşan ses kanalları olduğunu belirterek, hizmetleri için teşekkür etti.

igc ziyaret10

Cemiyet Yönetiminin ikinci konuğu ise HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin oldu. Keskin konuşmasında, HBB’yi ilgilendiren bütün konularla ilgilendiklerini belirterek, özellikle okulların fiziki sorunlarını gidermeye çalıştıklarını, bugüne kadar 20 okulda çalışma yaptıklarını ve bunun sürdüğünü söyledi. Keskin, HBB Başkanı Savaş’ın İskenderun’da 30-40 dönüm bir arazi aradığını ve Antakya’da 20 dönüm üzerine yaptırılan büyük spor kompleksinin daha büyüğünü yaptırmayı istediğini söyledi.

igc ziyaret11

Arsuz İş Adamları Derneği (ARİAD) de Başkan Av. Nadir Urçun ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İGC’yi ziyaret etti. İGC Başkanı Veysel Cıncık, tüm ziyaretler için teşekkür ederek, konuklarına Cemiyet çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Cıncık, İGC’nin gerçek gazetecilerin dışında kalanlara kapalı olduğunu ve emek sömürücülerine karşı mücadele başlattıklarını bildirdi. Cıncık, bunun dışında İskenderun’un çıkarları için tüm STK’larla birlikte ortak çalışmalar yapabileceklerini de ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here