İGC Üyeleri Ata’sının Huzurundaydı

0
70

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri İskenderun Anıt Alanında bir araya gelerek Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

Saygı duruşu ve hemen akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Hatay İl Temsilcisi ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, yazılı basının, tarihin sarı yaprakları arasında yer almaya başladığı günümüzde, internet haberciliği ve web tv- radyo yayınlarının yaygınlaştığına dikkat çekti. Cıncık; “Geçmişte, her önüne gelen gazete açabiliyordu. Devletin yetkili kurumlarının internet medyası konusunda gerekli tedbirleri alarak, aynı sorunların tekerrür etmesini önlemesi gerekir. Küresel Gazeteciler Konseyi, bu konuda bir çalışma başlatmıştır” şeklinde konuştu.

10 Ocak Basın Bayramı nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ne de çeşitli kutlama ziyaretleri yapıldı.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve Başkan Yardımcıları, Kadınlar Derneği Başkanı Canan Gencer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çelik İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Mehmet Güngör, Türk Büro Sen Hatay Temsilcisi Ömer Kabaklı, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek kutladılar.

Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yılmaz, Güven Makine Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ve Seval Kirmit, Tügva İl Başkanı Sinan Köklü, Tügva İlçe Başkanı Numan Yasin Okur da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İGC’ye çiçek gönderdiler. Basın dostu pek çok kişi de telefonla arayarak veya mesaj göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here