İDÇspor’un Varlığı Yokluğu Belli Değil!

0
63

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Erdoğan Özkaya*, Sedat Etik*, Segah Tunçkol*

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun*, Onur*, Halil İbrahim*, Mustafa Soytaş*, Hamza* (Dk.79 Mert*), Salih**, Mustafa Demirel* (Dk.46 Eren*), Tanju* (Dk. 46 Samet*), Doğan**, Ömür*, Deniz*

Kırklarelispor: Alişan***, Serdar***, Taner***, Seydihan** (Dk.73 Yunus**), Mustafa*** (Dk. 82 Serkan Turhan*), Serkan Sözmen**, Murat***, Hakan***, Lokman*** (Dk. 88 Hüseyin*), Enis***, Hasan***

Goller: Dk. 40 Mustafa, Dk. 90+4 Serkan (Kırklarelispor)

Sarı Kartlar: Tanju, Doğan (İskenderun Demir Çelikspor)

Ligdeki istikrarsız gidişini sürdüren İskenderun Demir Çelikspor, kendi seyircisi önünde bu kez Kırklarelispor’a boyun eğdi:  0-2.

Sezon sonunda play-off’a kalmayı planlayan İDÇspor, 5 Temmuz stadında Kırklarelispor’u konuk etti. İDÇspor karşılaşmaya tutuk başlarken, ilk tehlikeli atak 32. dakikada konuk ekip Kırklareli’den geldi. İDÇspor savunmasının kaptırdığı topu önünde bulan Mustafa, Murat ile verkaça girdi, sert şut auta gitti. 38. dakikada bu kez etkili gelen ev sahibiydi. Sol çaprazdan Doğan ile kazanılan serbest vuruşta, ceza alanına tehlikeli gelen topu son olarak Taner kornere gönderdi. 40. dakikada Kırklarelispor atağında Lokman, ceza alanı içerisinde bulunan Mustafa’ya pasını verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa’nın plase vuruşu ağlarla buluştu: 0-1. Bu skor ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıda İDÇspor, eşitliği yakalamak için oyuna biraz daha ağırlığını koydu. 65. dakikada Mustafa’nın sağ kanattan yaptığı ortada Ömür’ün sert kafa şutunu kaleci Alişan, son anda parmaklarının ucu ile kornere çelerek mutlak golü önledi. 84’te yine etkili gelen ev sahibi oldu. Sol kanatta Salih’in ortasında Ömür kafa vuruşu top filelerle buluşturdu ancak ofsayt kararı ile gol geçersiz sayıldı.

Rakibi üzerine yüklenen DÇspor, 90+4’te bir gol daha yedi. Takım halinde atağa çıkan ev sahibi ani gelişen atakta, Serkan’ın vuruşu 2. golü de kalesinde gördü oldu ve maç bu skorla sonuçlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here