İDÇspor’lu Ceyhun Demircan Denizlispor ile Anlaştı!

0
161

idçspor (6)PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, İskenderun Demir Çelikspor’dan kaleci Ceyhun Demircan ile anlaştı. 23 yaşındaki genç kaleci ile hafta içinde resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Yeşil-Siyahlı ekip Denizlispor’un Asbaşkanı Hikmet Çelikkol, yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Özcan Bizati’nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, yine bu doğrultuda İskenderun Demir Çelikspor’un 23 yaşındaki kalecisi Ceyhun Demircan ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Genç kaleciyle hafta içinde resmi sözleşme imzalayacaklarını da kaydeden Başkan Çelikkol; “Nokta transferler yapmaya çalışıyoruz. Ceyhun’un takımın gücüne güç katacağına inanıyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Transferlerimiz devam edecek” diye konuştu.

İDÇspor kanadında ise Kulüp Başkanı Cengiz Gül, Denizlispor’un PTT 1. Ligde yer almasından dolayı bu transfere onay verdi. Kırmızı-Lacivertli ekibin başarılı başkanı Gül, Ceyhun Demircan’ın üst liglerden gelen teklifler dışında transferine sıcak bakmıyordu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here