İDÇspor, Seri Peşinde

0
79

idçspor10İskenderun Demir Çelikspor, hafta içinde oynadığı Kızılcahamamspor maçından galibiyetle ayrılmasının ardından gözünü hafta sonu oynayacağı Pazarspor maçına çevirdi.

Spor Toto TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, hafta içinde oynadığı Kızılcahamamspor maçından galibiyetle ayrılmasının ardından gözünü hafta sonu oynayacağı Pazarspor maçına çevirdi. Haftalar sonra galibiyet özlemine son veren Kırmızı-Lacivertliler, Kızılcahamam maçından sora Pazarspor maçını da kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

İDÇsporlu futbolcular, Teknik Direktör Haluk Bulgurlu idaresinde Pazarspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bugün Rize’ye doğu hareket edecek olan İskenderun Demir Çelikspor, Pazar ilçesine geçerek maçın oynanacağı stadyumda son çalışmasını yaptıktan sonra hazırlıklarını tamamlayacak. Pazarspor-İDÇspor maçı 2 Aralık Pazar günü, Pazar ilçe Stadyumunda saat 13.30’da oynanacak.

idçspor11

Kızılcahamam Maçını Ergin de İzledi

Öte yandan, hafta içinde İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan İskenderun Demir Çelikspor Kızılcahamamspor  karşılaşmasını Adalet eski Bakanı, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Sadullah Ergin de izledi. Beraberinde Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil,  ilçe teşkilat yöneticileri  ve belediye meclis üyesi adayları  ile birlikte stada gelen Ergin’e taraftarlar da sevgi göstergelerinde bulundu. Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve İDÇspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül  ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği  karşılaşmada İDÇspor, rakibini Edim Demir’in attığı golle mağlup etmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here