İDÇspor İskenderun’da Çalışmalara Başladı

0
124

idçspor5İskenderun’daki ilk çalışmasını önceki gün 5 Temmuz stadında yapan İskenderun Demir Çelikspor’lu futbolcuların neşesi yerindeydi. Antrenman öncesi futbolculara seslenerek, tenkitlerde bulunan Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, öğrencilerinden kendilerine verilen görevi sahada en iyi şekilde yerine getirmelerini istedi.

Ankara Kızılcahamam Kampından dönen İskenderun Demir Çelikspor, futbolculara verilen izin ardından önceki gün İskenderun 5 Temmuz stadında yeniden toplandı. Yeni sezon çalışmalarını 5 Temmuz stadında sürdürecek olan İskenderun Demir Çelikspor’da futbolcular ile antrenman öncesi ayaküstü küçük bir konuşma yapan Teknik Direktör Bulgurlu; “Önümüzde zorlu bir lig maratonu var. Çalışmalarımızı bu yönde yapmalıyız. Sizden istediğim sizlere verilen görevi sahada en iyi şekilde yerine getirmektir. Ancak bu şekilde zafere ulaşabiliriz” dedi.

idçspor6

Takım hakkında bilgiler de veren Teknik Direktör Bulgurlu; “Geçen yılki kadroyu büyük ölçüde koruduk. Eksik görülen bölgelere kendi bünyemizde yetişen genç ve yetenekli futbolcuları takviye ettik. Şuanda geçen yıldan daha iyi bir kadroya sahibiz. İnanıyorum ki bizlere gönül veren taraftarlarımıza keyifli maçlar seyrettireceğiz” diye konuştu.

Uzun soluklu lig öncesi son bir hazırlık maçı daha yapacaklarının da altını çizen Bulgurlu, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Tarsus Şehir stadında Tarsus İdman Yurdu ile son bir özel karşılaşma yapacaklarını söyledi.

İDÇspor’un 5 Temmuz Stadında yaptığı antrenmana İDÇspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül’de katıldı. Başkan Gül, yeni sezonda başarılı maçlar çıkaracaklarına inandıklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here