İDÇspor ile Kırıkhanspor Bu Kez Yenişemedi

0
84

Kırıkhanspor ile bir hazırlık maçı daha yapan kentimizin Kırmızı-Lacivertli ekibi İskenderun Demir Çelikspor, sahada 0-0 berabere ayrıldı.

İsdemir tesislerinde hazırlık çalışmalarını sürdüren TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, bölge takımlarımızda Kırıkhanspor ile dünde bir hazırlık maçı yaptı. Kırıkhan’da yapılan maçta gol atan olmayınca karşılaşma da 0-0 sona erdi. İDÇspor, Kırıkhanspor ile yapılan ilk hazırlık maçından 2-1 galip ayrılmıştı.

Karşılaşma sonunda görüşlerini dile getiren İDÇspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, bu tür hazırlık maçlarının takımın son durumu görmek ve eksiklikleri gidermek adına önemli olduğunu belirtirken; “Maçın 90 dakikası golsüz tamamlandı. Ancak kadromuzdaki genç oyuncularımızın istekleri bizi sevindirdi. İkinci yarı maçları başlayana kadar eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız” dedi.

Takıma 2 futbolcu daha kazandırmanın çabası içerisinde olduklarının da altını çizen Bulgurlu, prensipte anlaştıkları futbolcuların olduğunu ancak kulüpleri ile olan bonservis sorunu nedeni ile henüz bu transferin gerçekleşmediği kaydetti. Bulgurlu, önümüzdeki günlerde bu futbolcuların takımda olacaklarını da duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here