İDÇspor Eli Boş Döndü!

0
71

idçspor24İstanbul deplasmanında Bayrampaşa ile karşılaşan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, ilk yarıyı önde tamamladığı karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı. İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın 20. dakikasında Murat Pullu’nun ikinci sarı kartla oyun dışı kalması ile 70 dakika boyunca sahada 10 kişi mücadele etti.

Bayrampaşa deplasmanına çıkan Spor Toto 2. Lig temsilcimiz İDÇspor, maça biraz durgun başladı. Karşılaşmanın 4. dakikasında ev sahibinin geliştirdiği atakta Taner Yıldız, topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Golün şokunu kısa sürede atlatan ve biraz toparlanan Kırmızı-Lacivertli ekip, 9. dakikada Onur Çakır’ın golü ile beraberliği yakaladı: 1-1.

İskenderun Demir Çelikspor, golden sonra baskısını sürdürürken 20 dakikada gelişen bir pozisyon sonunda Murat Pullu ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Sahada 10 kişi kalan İDÇspor, 33. dakikada Serdal’ın gölü ile öne de geçti: 1-2. Bu skor aynı zamanda ilk ayrının da sonucu oldu.

Bir eksikle oynamanın sıkıntısını yaşayan temsilcimizin gardı ikinci yarının başında düştü. 50. dakikada Ömer’in golü ile skoru eşitleyen ev sahibi, bu dakikadan sonra baskısını daha da arttırdı: 2-2. Karşılaşmanın 79. dakikasında Sedat ile bir kez daha öne geçen ev sahibi, skoru 3-2’ye taşıdı. 85. dakikada da Gökhan farkı ikiye çıkardı: 4-2. Bu golden sonra karşılaşmada herhangi bir gol olmayınca İskenderun Demir Çelikspor, önemli bir deplasman maçından da eli boş döndü.

Hatayspor’dan Net Skor!

2. Ligdeki bir diğer temsilcimiz Hatayspor ise evinde konuk ettiği Gaziosmanpaşa’yı 2-0’lık net bir skorla yenmesini bildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında temsilcimiz Hatayspor, 58. dakikada Volkan’ın, 65. dakikada da Güney’in golleri ile sonuca gitti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here