İDÇspor Derin Bir ‘Oh’ Çekti

0
59

idçspor29Stat: Of İlçe Stadı

Hakemler: Öner Fırat***, Ata Yıldırım***, Özcan Çiçek***

Ofspor: Hayrettin**, Gökhan**, Ziya*, Ceyhun** (Dk. 86 Cengiz*), Muhammet Emre*, Emrah* (Dk.73 Erdem*), Umut** (Dk. 51 Serkan**), Ekrem*, Abdurrahman**, Rasimcan**, Can*

İskenderun Demir Çelikspor: Kadir**, Onur**, Mehmet**, Halil İbrahim** (Dk. 76 Hamza*), Mustafa**, Salih**, Serdal** (Dk. 84 M.Serkan*), Murat* (Dk. 43 Edim***), Doğan***, Arda***, Deniz**

Gol: Dk.70 (k.k) Abdurrahman (İskenderun Demir Çelikspor)

Sarı Kartlar: Can (Ofspor), Doğan, Mustafa (İskenderun Demir Çelikspor)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, konuk olduğu Ofspor karşısında altın değerinde bir galibiyet aldı. İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın ikinci yarısında rakip takım oyuncunun kendi kalesine attığı gol ile rakibini yenerek 3 puana uzandı. Ofspor bu sezon evinde ilk mağlubiyeti tattırdı.

Ligin 10. haftasında Ofspor ile İskenderun Demir Çelikspor arasında oynanan karşılaşma her iki takımında kontrollü oyunu ile başladı. Takımlar birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanırken, karşılıklı geçen ataklar sonuç vermedi ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine göre biraz daha üstün bir oyun sergileyen İskenderun Demir Çelikspor, istediği gole 70. dakikada ulaştı. Sol kanattan geliştirilen atakta kaleci Hayrettin’i geçen top rakip oyuncu Abdurrahman Çubukçu’ya da çarparak filelere gitti: 0-1.

Golden sonra skoru korumak adına İskenderun Demir Çelikspor, biraz geri çekildi ve uzun toplarla farkı arttırmanın yoluna gitti. Ancak gelişen ataklarda her iki takım da sonuç alamayınca İDÇspor zorlu Ofspor deplasmanından galip ayrıldı ve rakibine evinde ilk mağlubiyeti yaşatmış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here