İDÇspor Çamlıdere Şekerspor’a Acımadı!

0
76

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Serhad Ürkmez***, Mehmet Yıldırım***, Fettah Yiğit***

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun***,  Onur*** Halil İbrahim***, Hamza** (Dk. 59 Mustafa*), Salih*** (Dk. 85 Ömer*), Mert***, Doğan***, Hüseyin*** (Dk. 79 Yunus*), Ömür***, İbrahim Eren***, Deniz***

Çamlıdere Şekerspor: Sertaç*, Erdal**, Yasin**, Mustafa**, Mert**, Yavuz**, Birol Rıdvan** (Dk. 58 Samet*), Feridun**, Fatih** (Dk. 54 Serdar*), İbrahim***

Goller: Dk.36 Mert, Dk.50 İbrahim Eren (İDÇspor), Dk. 57 İbrahim (Çamlıdere Şekerspor)

Sarı kartlar: Hüseyin, İbrahim Eren, İbrahim Eren, Deniz, Yunus (İDÇspor), Rıdvan, Mustafa, Feridun  (Çamlıdere Şekerspor)

Kırmızı Kart: Dk.77 İbrahim Eren (İskenderun Demir Çelikspor)

Ligin 6. haftasında 2. galibiyetini, son sıralarda yer alan Çamlıdere Şekerspor karşından alan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, puanını 8’e çıkarsa da averajla bir sıra geriledi ve klasmanda 11. sıraya yerleşti.

Her geçen hafta başarı grafiğini daha da yükselten İskenderun Demir Çelikspor, ortaya koyduğu güzel bir futbol ile Çamlıdere Şekerspor’u evinde 2-1 yendi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda oyunun üstlüğünü eline alan ev sahibi, ilk tehlikeli atağını 22. dakikında gerçekleştirdi. Topla ceza sahası içerisinde buluşan Salih, topa sert vurdu, kaleci Sertaç topu son anda kurtardı. 36. dakikada rakip kaleye yüklenen İDÇspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Hüseyin topu ceza sahasındaki Mert’e gönderdi. Düzgün bir şut çıkaran Mert, topu ağlarla buluşturdu: 1-0. İlk yarının son dakikasında Hamza ile yine gole yaklaşan İDÇspor’a, kaleci Sertaç izin vermedi ve devre ev sahibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde tutan İskenderun Demir Çelikspor, 50. dakikada serbest atış kazandı. İbrahim güzel vurdu: 2-0 oldu. Konuk ekip Çamlıdere ender olarak geldiği rakip kalede 57. dakikada gol buldu. Sol kanattan gelişen atakta, ceza alanı içerisine yapılan ortaya iyi yükselen İbrahim skoru 2-1’e taşıdı. 75. dakikada konu ekipten Mustafa ceza alanı içerisine yapılan ortaya yine iyi yükseldi ancak top direkte patladı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca, karşılaşma ev sahibinin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here