İDÇspor, Averaj Takımı Oldu!

0
82

idçspor36Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, Ankara deplasmanında hezimete uğradı. Kırmızı-Lacivertliler karşılaşmanın her iki yarısında kalesinde gördüğü gollerle Ankaragücü’ne 3-0’lık net bir skorla mağlup oldu.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü, sahasında İskenderun Demir Çelikspor’u 3-0 yendi. Maça ev sahibi Ankaragücü hızlı başladı. 14. dakikada Hasan’ın soldan ortasını Levent röveşata ile kaleye gönderdi, topu Mustafa’nın elle kesmesini hakem penaltı ile değerlendirdi. 16. dakikada atışı kullanan Levent, Ankaragücü’nü 1-0 öne geçirdi. İlk yarı 1-0 Ankaragücü’nün üstünlüğüyle sona erdi.

Ev sahibi ekip, ikinci yarıda da başarılı oyununu devam ettirdi. 58. dakikada Umut’un pasında Levent, skoru 2-0’a taşıdı. 78. dakikada ise Kaan’ın sağdan getirdiği ve dışarı çıkarttığı topa Umut dokundu ve Ankaragücü’nü 3-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Ankara ekibinin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İskenderun spor kamuoyunda ise yeni bir oluşum içerisine girecek olan İskenderun Demir Çelikspor’da bir an önce bu oluşumun sağlaması ve kötü gidişe dur denilmesi gerektiği düşüncesi öne çıktı. Sporseverler, kötü gidişinin sürmesi halinde bu takımın seneye 2. ligde olamayacağına dikkat çekti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here