İDÇspor, Altınordu Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor!

0
62

idçspor7Bu hafta sonu grup lideri ile karşılaşacak olan İskenderun Demir Çelikspor maç hazırlıklarını sürdürürken, Lider Altınordu A.Ş.’de ise üç önemli oyuncunun takımdaki yerini alamayacak olması teknik heyeti karara kara düşündürüyor.

Bu önemli ve zorlu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapan İskenderun Demir Çelikspor, zorlu maçın çalışmalarını günde çift idman yaparak gerçekleştirdi. Kırmızı-Lacivertlilerin bugün hafif bir idmanın ardından akşam saatlerinde maçın oynanacağı İzmir Alsancak’a hareket etmesi bekleniyor. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda futbolcularına moral depolayan Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, lideri devirmek için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Lider Altınordu A.Ş.’de ise geçtiğimiz haftaki karşılaşmada sakatlanan ve sol arka adalesinde yırtık tespit edilen Engin’in İskenderun Demir Çelikspor maçında forma giyemeyeceğini belirten Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu; “En zorlu haftalarda Engin’in 1 ay takımdan ayrı kalacak olması planlarımızı bozdu. Cezalı Gökhan ve Timur da önemli silahlarımızdı. Bunlardan yoksun İskenderun Demir Çelikspor maçına çıkacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here