İDÇspor 3 Puanla Döndü

0
130

Stat: Gaziosmanpaşa

Hakemler: Serhan Kestanlıoğlu***, Serdar Gezgin***, Gökmen Baltacı***

Gaziosmanpaşa: Ekrem*, Mehmet Ali*,  Tufan**, Ramazan* (Dk 38. Volkan*), Ahmet*, Berk*, Uğur*, Ethem* (Dk. 74 Murat Hacıoğlu*), Sedat***,  Sertaç*, Emrah*

İDÇspor: Ceyhun***, Onur***, Mert***, (Dk. 72 Abdulkadir**), Doğan****, Ömür***, İbrahim***, Salih*** (Dk. 64 Ömer**), Samet****, Deniz***, Eren****, Halil***

Sarı Kartlar: Sertaç, Volkan (Gaziosmanpaşa ) Onur, Doğan (İDÇspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, ligin ikinci devresinin ilk maçında konuk olduğu Gaziosmanpaşaspor’u 3-2 mağlup etti. İDÇspor Eren, Samet ve Doğan’ın attığı gollerle galibiyet uzandı.

İDÇspor, zorlu maratonun ikinci etabına 3 puan ile başladı. Kırmızı-Lacivertli ekip, deplasmanda oynadığı müsabakada Gaziosmanpaşaspor’u her iki yarıda atılan gollerle 3-2 mağlup ederek kente altın değerinde 3 puanla döndü.

Gaziosmanpaşa Stadında oynanan müsabakada İskenderun Demir Çelikspor’a 3 puanı kazandıran golleri 4. dakikada Eren, 21. dakikada Samet, 86. dakikada ise Doğan attı. Ev sahibi Gaziosmanpaşa’nın gollerini ise 66 ve 90+2. dakikada Sedat attı. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Demir Çelikspor 25 puanla 8. sıraya yükseldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here