İDÇ Lisesi Yine Hatay Şampiyonu!

0
890

Türkiye Liseler arası Futbol Şampiyonasının Hatay ayağı dün yapılan karşılaşmalar ile son buldu. Hatay finalinde geçen yılın şampiyonu İskenderun Demir Çelik Lisesi, Kırıkhan Lisesi ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada, penaltı atışları sonunda rakibi karşısında 7-6’lık üstünlük sağlayan İskenderun Demir Çelik Lisesi, Hatay şampiyonu oldu.

Türkiye futbol şampiyonasında İskenderun bölge temsilcilerimiz İskenderun Demir Çelik Lisesi ile İskenderun Lisesi Hatay yarı finallerine katıldılar. Yapılan karşılaşmaların ardından finale yükselen geçen yılın il şampiyonu İskenderun Demir Çelik Lisesi, güçlü rakibi Kırıkhan Lisesi ile finalde dün Antakya Nazım Koka sahasında karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın attığı birer gol karşılaşmanın skorunu belirledi: 1-1. Penaltı atışları sonunda rakibinin karşısında 7-6 üstünlük sağlayan İskenderun Demir Çelik Lisesi bu sene de Hatay şampiyonluğunu kimseye kaptırmadı ve gruplarda ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Kırıkhan’da Antakya Atatürk Lisesi ile il üçüncülüğü için mücadele veren İskenderun Lisesi de ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda kalesinde gördüğü gol ile karşılaşma 1-1 tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibinin karşısında 4-3’lük üstünlük sağlayan İskenderun Lisesi de il üçüncüsü oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here