İDÇ Lisesi Bölge Birincisi!

0
353

Yarı Finalleri Garantileyen İki Takım Bölge Birinciliği İçin Kapıştı

Liseler arası Türkiye Futbol Şampiyonasının İskenderun Bölgesi final maçında İskenderun Lisesi ile İskenderun Demir Çelik Lisesi yan sahada karşı karşıya geldi. Karşılaşma boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutan İskenderun Demir Çelik Lisesi, rakibini 3-0 yenerek, İskenderun bölge birincisi oldu. İskenderun Lisesi ise ikincilikle yetindi.

İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmek için yarı finallere çıkmaya garantileyen İskenderun Lisesi ile İskenderun Demir Çelik Lisesi, önceki bölge birinciliği için karşı karşıya geldi. Kentimizin güzide okulları daha öncede ilçe birinciliği için karşı karşıya gelmiş, penaltı atışları ile rakibini yenen İskenderun Lisesi ilçe birincisi olmuştu.

O maçın rövanşı gözüyle bakılan maça İskenderun Demir Çelik Lisesi hızlı ve etkili başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında Sümer Yıldız ile aradığı golü bulun İskenderun Demir Çelik Lisesi, ilk yarıyı 1-0 üstünlük ile tamamladı. İkinci yarıda da istediği futbolu ortaya koyamayan İskenderun Lisesi gol yollarında etkisiz kalırken, galibiyeti daha çok isteyen İskenderun Demir Çelik Lisesi, Sümer Yıldız ve Harun Yıldız ile sonuca gitti: 3-0. Karşılaşma boyunca her iki takım oyuncuları fair-play örneği sergilerken maç sonunda da birbirlerini kutladılar.

Sahadan 3-0 galip ayrılan İskenderun Demir Çelik Lisesi, Hatay yarı finallerine bölge birincisi olarak giderken, İskenderun Lisesi de bölge ikincisi olarak gidiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here