İDÇ Anaokulu’ndan Çocukları Koruma Derneğine Destek Ziyareti

0
188

idç anaokulu1İskenderun Demir Çelik Anaokulu idareci ve öğretmenleri, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ni ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere giyim eşyası, ayakkabı ve oyuncak yardımında bulundular.

İskenderun Demir Çelik Anaokulu Müdürü Emel Tok, Sevil Çubukçuoğlu, Filiz Sarıca, Fadime Canatan, Sultan Gök’ün katıldığı ziyarette İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Derneğin Kurucu üyesi Serpil Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyesi Münibe Taş, üyeler ve dernek bünyesindeki çocukların anneleri de hazır bulundu.

Anaokulunun öğretmenleri ve Okul Müdürü Emel Tok, ilk defa böyle bir organizasyonun içinde olduklarını, derneğin yaptığı çalışmaların övgüye değer olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte dayanışma içinde olacaklarını belirterek dernek çalışmalarında emeği geçenleri kutladı.

Samimi sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, derneğin çalışmaları hakkında bilgi vererek; “Sizler gibi duyarlı öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin desteğini gördükçe, bizler yapacağımız çalışmalarda daha bir hevesli oluyoruz. Yalnız olmadığımızı bilmek bizlere güç katıyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here