İbni Sina Anadolu Lisesi Üçüncülük İçin Mücadele Edecek!

0
659

İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi, Türkiye Liseler arası Basketbol Şampiyonası Hatay yarıfinal maçında rakibine 63-49 yenilerek, final hayallerini seneye bıraktılar. Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman Paltacı, tutuk başladıkları karşılaşmanın 2. periyodunda toparlandıklarını ancak ilk periyotta açılan farkı kapatamadıklarını belirtti.

Antakya Kapalı Spor Salonunda, Antakya Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile il yarı finalde karşılaşan İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi bayan basketbol takımı, maça tutuk başladı. İkinci periyotta oyuna ağırlığını hissettirse de sahadan 63-49 yenilmekten kurtulamadı. İbni Sina Anadolu Lisesi bayan basketbol takımı, Cuma günü Antakya Kız Meslek Lisesi ile il üçüncülüğü için karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma sonunda görülerini aldığımız İbni Sina Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Paltacı; “Karşılaşmaya tutuk başladık ve iyi oynayamadık ikinci periyotta toparlansak da karşılaşmaya kazanmamıza yeterli olmadı. İlk periyoda açılan farkı bir türlü kapatamadık” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here