Hoşgörü Cup Bu Kez Homend Antakya’nın

0
87

homend antakya10Homend Antakya Belediyespor Turnuva Şampiyonu Oldu

Homend Antakya Belediyesi tarafından Antakya’da organize edilen “2. Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvası”nın şampiyonu, ev sahibi takım Homend Antakya Belediyesi Kadın Basketbol takımı oldu. Potanın sultanları şampiyonluk kupasını Başkan Savaş’tan aldı.

Antakya Spor Salonunda heyecanlı maçlara sahne olan Hoşgörü Cup Turnuvası büyük ilgi gördü. Maçları, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş, Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Mursal Özdemir, Homend Antakya Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, konuk takımların idarecileri ve sporseverler ilgi ile izledi.

Turnuvanın final maçında Homend Antakya Belediyesi, Ceyhan Belediyesi ile karşılaştı. Çok heyecanlı ve çekişmeli geçen maç sonrasında, Homend Antakya Belediyesi, Ceyhan Belediyesi’ni 70-65’lik bir skor ile yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Tarsus Belediyesi İkinci, Ceyhan Belediyesi Üçüncü ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Dördüncü oldu.

homend antakya11

Şampiyonluk Kupası Başkan Savaş’tan!

2. Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvasında güçlü bir performans sergileyerek şampiyon olan Homend Antakya Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk sevincini Başkan Savaş ve sporseverler ile birlikte yaşadılar.

Başkan Savaş, heyecanlı ve çekişmeli geçen maçlar sonrasında dereceye giren takımları tebrik ederek, Homend Antakya Belediyesi Kadın Basketbol Takımına şampiyonluk kupasını verdi. Bu arada turnuvada, ikinci olan Tarsus Belediyesi takımının kupasını Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akgül, üçüncü olan Ceyhan Belediyesi takımının kupasını Homend Antakya Belediyesi Kulüp Yöneticisi Ayhan Özat verdi.

3 Günlük Heyecan…

2. Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvasında ilk gün Homend Antakya Belediyesi, Tarsus Belediyesi’ni 66-60, Ceyhan Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 83-46 yendi. 2. günde ise Tarsus Belediyesi, Ceyhan Belediyesi’ni 65-64, Homend Antakya Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 66-52 yenmesini bildi. Son gün maçlarında Tarsus Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 58-53 yenerek ikinciliği elde ederken, Homend Antakya Belediyesi, Ceyhan Belediyesi’ni 70-65 yenerek şampiyon oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here