Homend, Konak Belediyespor’a Yenildi

0
63

homend antakya34Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi temsilcimiz Homend Antakya Belediye, yeni baş antrenör Aydın Uğuz ile çıktığı ilk maçta mağlup oldu. Temsilcimiz, evinde konuk ettiği Konak Belediyespor’a 59-66’lik skorla yenildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden başarılı temsilcimiz Homend Antakya Belediye, geçtiğimiz hafta sonu Antakya Spor Salonunda Konak Belediyespor’u konuk etti. Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakayı Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Başkan Vekili Serdar Güven ve çok sayıda sporsever ilgi ve heyecan ile izledi.

Homend Antakya Belediye, yeni Baş Antrenör Aydın Uğuz idaresinde ilk maçına çıkarken, tutuk bir maç çıkardı. Karşılaşmanın bütün periyotlarında sayısal üstünlüğü elinden bırakmayan konuk ekip Konak Belediyespor, maç sonunda da 59-66 sayı üstünlüğü ile karşılaşmayı noktaladı.

Homend Antakya Belediye, Konak Belediyespor maçının ilk periyodu 12-18 geçilirken, ikinci periyotta 35-38 Konak ekibinin üstünlüğü vardı. Üçüncü periyodu da 43-57 önde geçen Konak Belediyespor, maçın sonunda 59-66’lık skorla kazanmasını bildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here