Homend Antakya Fırtına Gibi

0
62

homend antakya19Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nde mücadele eden Homend Antakya Belediyesi, kendi sahasında kendi seyircisi önünde karşılaştığı Orduspor’u 85-78’lik skorla mağlup etti.

Galibiyet parolası ile sahaya çıkan Antakya’nın melekleri Orduspor karşısında güçlü bir performans sergilerken, Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı, Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven başta olmak üzere, çok sayıda sporsever ilgi ve heyecanla izledi.

Heyecanın üst seviyede yaşandığı karşılaşmanın birinci periyodu 11-18’lik konuk takımın üstünlüğü ile geçerken, Homend Antakya devreyi 38-33 önde kapattı. Üçüncü periyodu 61-54 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçen karşılaşmanın sonucu da 85-78 Homend Antakya Belediye lehine oldu.

Başa baş geçen karşılaşmada, her iki takım da kazanmak için tüm güçleri ile mücadele etti. Homend Antakya Belediyesi kadın basketbol takımının galip gelmesi protokol üyeleri ve sporseverler arasında büyük bir sevinç yarattı.

Eurocup Mücadelesinde Adana Botaş’a 66-73 Yenilmişti

Homend Antakya Belediyesi, geçtiğimiz haft içinde ise FIBA EUROCUP Avrupa Kupası Ligi mücadelesinde Adana Botaş takımını konuk etti. Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı 66-73 Adana Botaş kazandı.

Maç süresi içinde rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Homend Antakya birinci periyodu 16-12 önde bitirdi ancak ikinci periyodu 26-27, üçüncü periyodu da 45-48 geride tamamladı. Temsilcimiz maçın sonunda da 66-73 mağlup oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here