Homend Antakya Doludizgin

0
82

homend antakya16Lig’e fırtına gibi başlayan Homend Antakya Belediyesi, 3’te 3 yaptı…

Homend Antakya Belediyesi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL)  fırtına gibi esmeye devam ediyor. Başarılı maçlarına bir yenisini daha ekleyen Antakya temsilcisi deplasmanda İstanbul Üniversitesi BGD’yi de 70-66 mağlup etmeyi başardı.

Homend Antakya Belediyesi, Turgay Atasü Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 22-19, ilk devreyi de 45-42 önde tamamladı. Homend Antakya Belediyesi maçın ikinci yarısında oyundaki etkinliğini arttırdı ve üçüncü periyodu 58-55 önde tamamlayarak maçı da maçı da 70-66’lık skor ile kazandı.

Homend Antakya Belediyesi takımında forma giyen Evanthia Maltsi, attığı 27 sayı ile sahanın en skorer ismi olarak göz doldurdu. Ev sahibi olan İstanbul Üniversitesi BGD takımında ise Shenise Johnson attığı 18 sayı ile dikkat çekti. Ligde üçüncü maçını da kazanan Homend Antakya Belediyesi, liderle aynı puanı paylaşıyor.

Homend, Bugün Galatasaray Odea Bank’ı Ağırlıyor

Öte yandan zorlu maçlara devam eden Homend Antakya Belediyesi bugün de ligin iddialı ekiplerinden Galatasaray Odea Bank ile mücadele edecek. Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, tüm sporseverleri, 30.10.2013 Çarşamba günü (bugün) saat 20.00’de oynanacak olan Homend Antakya Belediyesi Galatasaray Odea Bank maçına davet etti. Başkan Savaş; “Bugün saat 20.00’de Antakya Kapalı Spor Salonu’nu dolduralım ve desteğimizi esirgemeyelim. Sporseverlerimizi aileleri ile birlikte maça bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here