Homend Antakya Bld. Tarsus Bld.spor’u Konuk Edecek

0
117

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’de ve Avrupa Kupalarında aldığı başarılı sonuçlarla ilimizin gururu olan Homend Antakya Belediyespor, Pazar günü ise Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig müsabakasında Tarsus Belediyespor’u ağırlayacak. Maç 18 Kasım Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda TED Ankara Kolejliler takımını 76-67 yenmeyi başaran Homend Antakya Belediyespor, bu hafta ligde Tarsus Belediyespor’u sahasında konuk edecek. Hafta boyunca bu zorlu mücadeleye hazırlanan Hatay temsilcisi, haftayı galibiyet ile kapatarak ligdeki başarılı grafiğini sürdürmeyi ve taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmayı hedefliyor.

Şirince Homend, Edirne Deplasmanında

Öte yandan, Türkiye Kadınlar 2. Ligi C Grubunda ilimizi başarılı ile temsil eden Homend Şirincespor bayan basketbol takımı da bu hafta sonu Edirnespor ile deplasmanda mücadele edecek. Edirnespor deplasmanında 18 Kasım Pazar günü saat 12.00’de Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşmanın tüm hazırlıklarını hafta içinde yaptığı idmanlarda tamamlayan Homend Şirincespor, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here