Homend Antakya Belediyespor’dan Samsun Canik’e Farklı Tarife: 81-56

0
93

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde mücadele eden Homend Antakya Belediyespor hafta sonu evinde konuk ettiği Canik Belediyespor’u 81-56 gibi farklı bir skorla yenmeyi bildi. Antakya Spor Salonu’nda oynanan maçı baştan sona üstün götüren Homend Antakya’da Anna Turcinovic attığı 21 sayıyla takımın en skorer ismi oldu. 18 sayıyla Jelone Nancy Anderson ise bir başka skorer isim olarak öne çıktı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinin 21-21 eşitlikle tamamlanmasının ardından, ikinci çeyrekle birlikte maçta üstünlüğü ele geçiren Homend Antakya Belediyespor ilk yarıyı 44-32 önde kapattı. Hızlı ve tempolu oyununu ikinci yarıda da sürdüren temsilcimiz, maçın üçüncü çeyreğini 60-48 gibi farklı skor üstünlüğüyle tamamladı. Karşılaşmanın son çeyreğine 12 sayılık avantajla başlayan Homend Antakya Belediyespor’da, özellikle Anna Turcinovic, Jelone Nancy Anderson ve Jana Vesela’nın skorer oyunu farkın daha da büyümesine neden olurken, temsilcimiz karşılaşmayı 81-56’lık skorla kazanmayı başardı.

Homend Antakya aldığı bu galibiyetle birlikte, ligde bugüne dek oynadığı 13 maçta 7 galibiyet 6 mağlubiyet ve 13 puanla 7. sırada bulunuyor. Ligde lider Fenerbahçe’nin 26, ikinci Galatasaray’ın 24, üçüncü Kayseri Kaski’nin 23, dördüncü Tarsus Bld’nin 22, beşinci Mersin Büyükşehir ile altıncı Ceyhan Belediyespor’un ise 21 puanları bulunuyor.

Temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor ligde bir sonraki müsabakasını 20 Ocak 2013 Pazar günü Mersin Büyükşehir takımı ile deplasman da oynayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here