Homend Antakya Belediyespor Sezonu Başarıyla Kapattı

0
57

homend antakya (23)Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’inde ilimizi başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediyespor, 2012-2013 basketbol sezonunu başarı ile sonlandırdı.

Homend Antakya Belediyespor 2012-2013 basketbol sezonunda oynadığı 26 karşılaşmanın 14’ünü galibiyet ile tamamlayarak 40 puanla ligi 7. sırada tamamladı. 2012-2013 basketbol sezonunda Avrupa’da ilimizi ve ülkemizi başarı ile temsil eden, Türkiye kupası çeyrek final müsabakalarına yükselen Homend Antakya Belediyespor, ligde elde ettiği başarı ile play-off’a da yükseldi.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Homend Antakya Belediyespor’un 1. ligde verdiği mücadele ile ilimizin tanıtımında önemli bir misyon üstlendiğini ifade ederek; “Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi yılların takımları ilimize gelerek basketbol oynuyor. Avrupa’da ülkemizi ve ilimizi başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediyespor, ilk defa Avrupa liglerinde boy gösterme imkânı buldu. Başarılı bir sezonun ardından takıma maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ve her zaman takımın yanında bulunan herkese ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

2013-2014 basketbol sezonu hazırlıklarının 1 Ağustos tarihinde başlayacağını ve bu tarihte sporcuların Antakya’da toplanacağını ifade eden Başkan Savaş; “1 Ağustos tarihinde sezon açılışını gerçekleştireceğiz. Basketbol ligi resmi müsabakaları da Ekim ayı ortalarında başlayacak. Teknik heyetin talepleri doğrultusunda transferler yapılacak ve seneye tecrübesi gün geçerek artan bir ekiple ilimizi yine başarı ile temsil edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here