Homend Antakya Belediyespor, Galatasaray’ı Yine Geçemedi

0
43

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde ilimizi temsil eden Homend Antakya Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde konuk ettiği Galatasaray’a 49-60 mağlup oldu.

Maça konuk takım Galatasaray hızlı başlasa da sonradan toparlanan temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor farkı kapadı ve öne geçerek periyodu 17-16 üstün tamamladı. Maçın ikinci periyodu da başa baş mücadele içinde geçerken eşitlik bozulmadı ve soyunma odasına 28-28 beraberlikle girildi.

İkinci devreye etkili başlayan konuk ekip Galatasaray istediği oyunu sahaya yansıtırken temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor istediği sayıları potada bulamadı ve 3. periyodu 33-49 geride tamamladı. Skor farkını son periyotta da sürdüren konuk ekip Galatasaray maçtan da 49-60 galip ayrıldı.

Bu Kez Rakip Beşiktaş

Oynanan karşılaşma sonrasında temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor ligde topladığı 34 puanla 7.sırada yer alıyor. Homend Antakya Belediyespor bu hafta sonu da İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 16 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de İstanbul Akatlar Spor ve Kültür Kompleksinde oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here