Homend Antakya Belediyespor Beşiktaş’ı Deplasmanda Ezdi Geçti

0
26

Beşiktaş: 52 – Homend Antakya Belediyespor: 91

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde ilimizi temsil eden Homend Antakya Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu İstanbul deplasmanında Beşiktaş’ı 91-52 farklı skorla yenmeyi başardı.

İlk periyoda oldukça etkili başlayan temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor  üst üste basketlerle farkı hızla açtı ve periyodu 15-32 önde kapadı. İkinci periyotta ev sahibi takım Beşiktaş toparlansa da aradaki farkı eritemedi ve temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor soyunma odasına 34-49 önde girdi. Maçın üçüncü periyodunda da üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor final periyoduna 50-64 üstünlükle girerken maçı da 52-91 kazandı.

Temsilcimiz Antakyabelediyespor ekibinde Nancy Anderson 17 sayı, 10 ribaund ile double-double yaparken Beşiktaş ekibinde ise Gülşah Akkaya 15 sayı, Bjelica da 11 sayı, 14 ribaund ile oynadı.

Temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor ligde topladığı 36 puanla 7.sırada yer alıyor. Homend Antakya Belediyespor bu hafta sonu Antakya Spor Salonu’nda Adana Botaş ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 24 Mart Pazar günü saat 14.00’de oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here