Homend Antakya Belediyespor 87 – Botaşspor 65

0
70

homend antakya (17)Homend Antakya Belediyespor Elde Ettiği Galibiyetle Play-Off Karşılaşmalarında İlimizi Temsil Etmeye Hak Kazandı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde ilimizi başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediyespor geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında konuk ettiği Adana Botaş’ı 87-65 yenerek play-off karşılaşmalarında oynamaya hak kazandı.

Ligde 13. galibiyetini alan, puanını 38’e yükselten ve ligde 7. sırada bulunan Homend Antakya Belediyesinde, Botaş karşısında Jolene Anderson 25 sayı, Gizem Yavuz 18 sayı ve Jana Vesela 13 sayı ile oynadı. Adana Botaş’ta ise Christi Thomas 28 ve Courtney Paris de 18 sayı ile öne çıkan isimler oldular.

Antakya Spor Salonu’nda oynanan ve dengeli başlayan mücadelede ilk çeyrek 22-16 geçildi. Homend Antakya Belediyesi, devre sonunda da durumu 43-26 yaptı. Mücadelenin ikinci yarısında etkili oyununu sürdüren temsilcimiz, üçüncü çeyreğini 61-46 üstün geçtiği maçtan 87-65 galibiyetle ayrıldı.

Alınan bu galibiyet ile temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor, play-off müsabakalarında oynamayı hak etmiş oldu. Homend Antakya Belediyespor ligde normal sezondaki son maçını 30 Mart Cumartesi günü Samsun deplasmanında Canik Belediyespor ile saat 17.00’de oynayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here