Homend Antakya Belediyespor 3 Kulvarda Savaşacak

0
67

12-14 Ekim Tarihlerinde Ordu’da Düzenlenen Maçlar Neticesinde Türkiye Kupası 8’li Finallerine de Yükseldi…

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde şehrimizi başarıyla temsil eden ve bu yıl Avrupa Kupaları’nda da mücadele edecek olan Homend Antakya Belediyespor, yeni sezon öncesi Ordu’da düzenlenen turnuvanın sonunda Spor Toto Türkiye Kupası’nda 8’li finallerde oynamaya hak kazandı.

3 grupta 12 takımın 8’li finaller için mücadele verdiği turnuvada oynadığı 3 maçın 2’sinde galip gelen 1 maçta da mağlup olan Homend Antakya Belediyespor 8’li finallere yükselmeyi başardı. Homend Antakya Belediyespor grubundaki ilk maçında TED Ankara Kolejlileri 68-60, Botaş’ı 77-67 yenmeyi başardı, grubundaki son maçında ise İstanbul Üniversitesi’ne 70-61 mağlup olmasına karşın ilerleyen günlerde oynanacak olan Türkiye Kupası 8’li finallerde oynamaya hak kazandı.

Oynanan maçlar sonrasında Homend Antakya Belediyespor’un yanı sıra, Fenerbahçe, Galatasaray, Mersin BŞB, Ceyhan Bld, Kayseri Kaski, Samsun Canik Bld ve İstanbul Üniversitesi, Spor Toto Türkiye Kupası Finallerinde mücadele edecek. 8’li final maçlarının tarihleri Türkiye Basketbol Federasyonu’nca önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Homend Antakya Belediyespor’un Ordu’da düzenlenen Türkiye Kupası maçlarında iyi bir performans sergilediğini, 8’li finallerde oynamaya hak kazandığını, Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi ile birlikte takımımızın üç kulvarda da yer almasının kendilerini ayrıca gururlandığını, teknik heyet ve oyuncuları gönülden kutladığını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here