Homend Antakya Belediyesi: 93 – TED Ankara Koleji: 79

0
88

homend antakya15Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nde mücadele eden Homend Antakya Belediye, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği TED Ankara Kolejini 93-79’luk skorla yendi. Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan ve heyecanlı dakikalara sahne olan karşılaşmayı Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve basketbol severler izledi.

Geçtiğimiz hafta Samsun deplasmanından galibiyetle dönen Homend Antakya Belediye, ligin ikinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği TED Ankara Koleji takımı karşısında üstünlük sağladı. Maça hızlı başlayan ve bu üstünlüğünü maç süresince devam ettiren Antakya temsilcisi maçı da galibiyetle tamamladı.

Taraftar desteğinin büyük bir coşku ile yaşandığı karşılaşmada, Homend Antakya Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi TED Ankara Koleji karşısında sahadan 93-79’luk skor ile galibiyet sevinciyle ayrıldı.

Güçlü Rakiplerle Karşılaşmaya Devam Edecek

Homend Antakya Belediye, TKBL’de güçlü takımlar ile mücadele etmeye devam edecek. Temsilcimiz 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 16.00’da Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonunda İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak. Homend Antakya Belediyesi, ise 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 20.00’de Antakya Kapalı Spor Salonunda, kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray Odea Bank takımını ağırlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here