Homend Antakya Belediye’de Galibiyet Hesapları

0
62

homend antakya23Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde ilimizi başarıyla temsil eden Homend Antakya Belediye, bu hafta sonu evinde konuk edeceği Kayseri Kaskispor karşısında anlamlı bir galibiyete imza atmayı hedefliyor. Homend Atakya Belediye, alınacak galibiyeti öğretmenlere hediye etmek istiyor.

24 Kasım Pazar günü kendi evinde ligde 14 puanla lider Galatasaray’la aynı puanda olan ve averajla ikinci durumda bulunan Kayseri Kaskispor’u konuk edecek olan Homend Antakya Belediye, bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antakya Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 17.00’de başlayacak.

Ligde 12 puanla üçüncü sırada yer alan Homend Antakya Belediye’de tek hedef, Kayseri Kaski karşısında galip gelerek hem üst sıraya yükselmek hem de galibiyeti ‘Öğretmenler Günü’ münasebeti ile tüm öğretmenlere armağan etmek!

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, tüm sporseverlere bir çağrıda bulunarak bu maçta Homend Antakya Belediyesi Kadın Basketbol Takımını yalnız bırakılmaması gerektiğinin altını çizerek, tüm Hataylıları aileleri ile birlikte maça davet etti. Başkan Savaş, takıma verilecek olan desteğin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, maçta taraftarların salonu doldurmasını ve takıma coşku ile destek vermelerini istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here