Homend Antakya Belediye Transferde Atağa Kalktı

0
54

homend antakya2Bayanlar Basketbol 1. Liginde mücadele eden Homend Antakya Belediye, transfer çalışmalarında atağa kalktı. Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Homend Antakya Belediyespor, kapsamında yerli oyuncunun yanında 4 yabancı oyuncu ile de anlaşma sağladı.

Homend Antakya Belediyespor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçen sezon Kayseri Kaski’de oynayan Yunanistan Milli Takım oyuncusu Evanthia Maltsi, Rusya Ligi’nden Amerikalı oyuncu Yvonne Turner, İspanya’nın Rivas Ecopolis takımından Amerikalı Aneika Henry ve  İtalya’da Taranto formasını giyen Litvanyalı oyuncu Gintare Petronyte ile anlaşma imzaladı. Ayrıca, geçen yıl takımda mücadele eden Lucie Melek Bouthrous, Naile Çırak ve İlsu Darıcıoğlu ile de sözleşme yenilendiği ifade edildi.

Takımın 1. Lig’e çıkmasında pay sahibi olan Aslı İnceer, Samsun Basketbol ve Orduspor’a transfer olduktan sonra tekrar yuvasına döndü. Fenerbahçe‘den Özge Kavurmacıoğlu, Galatasaray alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Orduspor’da forma giyen Gizem Başaran ile de anlaşma sağlandığı belirtildi.

Altyapıdan Helin Boybeyi ve Özge Karataş’ın da kadroya dahil edildiği açıklamada; “Önümüzdeki sezon için teknik heyetimizin raporu doğrultusunda takıma güçlü takviyelerimiz oldu. Takımımız Kadınlar Basketbol Ligi’nde 3 yıldır şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Yeni sezonda çıtayı daha da yukarıya çekerek başarı grafiğimizi yükseltmek istiyoruz. Bu doğrultuda takımımıza yeni transferle güç katıyoruz. Hedefimiz, Avrupa kupalarında başarı elde ederek ilimizi ve ülkemizi tanıtmak, ligde ilk 5 içinde yer almaktır” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here