Homend Antakya Aydın Uğuz ile Yola Devam Edecek!

0
97

homend antakya33Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor’da kan değişimi oldu. Homend Antakya’nın başarılı koçu Hakan Acer’in sürpriz bir şekilde ayrılması ile boşalan göreve deneyimli Antrenör Aydın Uğuz getirildi.

Homend Antakya Belediyespor, Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 11. haftasını geride bırakırken, 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ile 6. sırada yer alıyor. Euro Cup’a ise grup aşamasında veda etti. Yaşanan bu gelişmeler ışığında Başantrenör Hakan Acer ile yollarını ayıran Homend Antakya Belediyespor’da, Acer’in yerine ligin deneyimli antrenörlerinden Aydın Uğuz getirildi. Geçtiğimiz sezon İstanbul Üniversitesi B.G.D.’yi çalıştıran Koç Uğuz, son olarak sezon başında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yardımcı antrenörlük görevi yapıyordu.

Aydın Uğuz Kimdir?

15 Aralık 1965 doğumlu olan Aydın Uğuz, 1987 yılında Fenerbahçe’de antrenörlük kariyerine başladı. Ülker ve Erdemirspor takımlarını da çalıştıran Aydın Uğuz, Fenerbahçe’de başantrenörlük yaptıktan sonra Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki son deneyimini İstanbul Üniversitesi B.G.D. takımını çalıştırarak yaşadı.

Uğuz’un kariyerinde 3 Türkiye Kupası Şampiyonluğu, 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonluğu, 1 kez Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonluğu. 1 kez Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu 1 kez Avrupa 8.liği gibi başarılar bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here