Heyecan Fırtınası Cumartesi Esecek

0
96

spor-program1Hatay Derbisinde Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor Karşı Karşıya Gelecek…

Spor Toto 2. ve 3. Lig’de bu haftaki mücadeleler Cumartesi günü (bugün) oynanacak. Hatay derbisinde Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor’un karşı karşıya geleceği mücadelelerde Körfez İskenderunspor ile Hatayspor deplasmanda puan arayacak. Payasspor ise haftayı evinde geçirecek.

Lige kötü başlayan ve istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Körfez İskenderunspor bugün Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Turuncu-Mavili ekip, bu maçtan puan ya da puanlar larak kötü gidişine dur demek istiyor.

Ligde oynadığı iki maçta da yenilgi ile ayrılan Hatayspor da Anadolu Üsküdarspor maçında şeytanın bacağını kırarak puanla tanışmak istiyor. İlk iki haftada alınan kötü sonuçların ardından Durmuş Ali Çolak’ın yerine getirilen Gürses Kılıç idaresinde maç hazırlanan Bordo-Beyazlılar, bu kritik maçtan puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Anadolu Üsküdar 1908 Spor-Hatayspor maçı Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumunda oynanacak.

Bu hafta ayrıca Hatay derbisine de sahne olacak. 3. Lig 1. grup temsilcilerimiz Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor kıyasıya puan mücadelesine girecek. Kırıkhan İlçe Stadında oynanacak olan mücadele saat 15.00’te başlayacak. Üçüncü ligdeki diğer temsilcimiz Payasspor ise Ayvalıkgücü Bld.Spor’u Payas İlçe Stadında ağırlayacak. Haftanın programı şöyle olacak:

Darıca Gençlerbirliği-Körfez İskenderunspor

19 Eylül 2015 Cumartesi Saat: 16.00

Darıca İlçe Stadı

Sezer Polat, Çağlar Yıldız, Fettah Yiğit

Payasspor-Ayvalıkgücü Bld.Spor

19 Eylül 2015 Cumartesi Saat 15.00

Payas İlçe Stadı

Ali Adıgüzel, Caner Eroğlu, Mehmet Pekmezci

Kırıkhanspor-Erzin Belediyespor

19 Eylül 2015 Cumartesi Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Uğurcan Tozlu, M. Murat Emre, Fahri Dere

Anadolu Üsküdar 1908 Spor-Hatayspor

19 Eylül 2015 Cumartesi Saat 16.00

Beylerbeyi 75.Yıl Stadı

Arda Kardeşler, Çetin Demirhan, Ata Bayraktar

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here